Dillig kyckling

Dillig kyckling

Gör så här

1. Bryn kycklingköttet i smör och lägg över i en gryta. Tillsätt buljong och låt koka ca 15 min. Red av med vetemjöl utrört i crème fraiche och koka 5 min.
2. Rör ner dill och smaka av med vinäger, salt och peppar.
3. Servera med potatis och kokta grönsaker.

Serveringsportion: kyckling ca 110 g, potatis ca 130 g, kokta grönsaker ca 50 g
Källa: ArlaKöket Junior nr 2 1999

  • Fett
    9,64 g
  • Kolhydrater
    27,37 g
  • Protein
    32,72 g
  • Energi (kJ)
    1401,04 kJ
  • Energi (kcal)
    335,13 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen