Dillbakad torskrygg med saffransstekta grönsaker och tomat- och mangosalsa

Dillbakad torskrygg med saffransstekta grönsaker och tomat- och mangosalsa

Gör så här

1. Lägg fisken i bleck. Klick på smöret. Hacka dillen och fördela hälften (spara resten till servering) över fisken och salta.

2. Häll på vin och baka i ugn på 100° till en innertemperatur på 47°.

3. Fräs lök och mango i smör. Tillsätt krossade tomater och låt sjuda ca 10 min. Tillsätt vatten, buljong och glaze. Smaksätt med citronskal, citronsaft och salt.

4. Ansa och strimla pak choi och fänkål på längden. Stek grönsakerna i smör och smaksätt med saffran och salt.

5. Servera gärna fisken med kokt potatis, grönsaker och salsa. Toppa med den sparade dillen.

Källa: Arla Guldko

  • Fett
    12 g
  • Kolhydrater
    16,59 g
  • Protein
    24,87 g
  • Energi (kJ)
    1198,6 kJ
  • Energi (kcal)
    288,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen