Deluxe

Deluxe

Gör så här

ÄPPELMANDELFLARN

Kavla ut smördegen tunt och skär i 10 cm breda remsor. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Mixa mandelmjöl, smör, florsocker och äggulor. Bred ut krämen på smördegen. Hyvla äpplena tunt på mandolin och lägg på krämen. Baka av i ugn på 175° ca 15 min. Låt svalna och skär i bitar.

Källa: Roland Persson

  • Fett
    80,93 g
  • Kolhydrater
    36,58 g
  • Protein
    36,67 g
  • Energi (kJ)
    4255,42 kJ
  • Energi (kcal)
    1024,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen