Danskt smörrebröd med stekt fisk och picklesremoul

Danskt smörrebröd med stekt fisk och picklesremoul

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till remouladen. Smaka av med salt och peppar.
2. Stek fiskpinnarna i smör eller stek i ugn, 175° och häll över lite smält smör. Låt svalna.
3. Smöra brödet, lägg på fiskpinnarna, klicka över remouladen och garnera med citron och dill.

Serveringsportion ca: Remoulade 25 g, fiskpinnar 50 g, brödskiva 25 g, smör på brödet 5 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

  • Fett
    15,37 g
  • Kolhydrater
    22,73 g
  • Protein
    9,27 g
  • Energi (kJ)
    1119,92 kJ
  • Energi (kcal)
    267,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen