Curryfisk med äpple och purjolök

Curryfisk med äpple och purjolök

Gör så här

1. Smöra bleck och fördela fisk, äpple och purjolök däri. Salta och peppra.
2. Fräs curry i smör. Häll i crème fraiche och grädde och koka upp. Smaka av med en nypa socker, salt och peppar.
3. Slå såsen över fisken och baka i ugnen vid 175°C ca 15 min.
4. Koka pastan al dente i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt lite smör vid varmhållning.

Serveringsportion ca: Fisk 230 g, pasta 210 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    15,61 g
  • Kolhydrater
    57,95 g
  • Protein
    36,29 g
  • Energi (kJ)
    2196,82 kJ
  • Energi (kcal)
    526,84 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen