Coupe med gelato på kola- och rosmarin samt sorbet på flamberat päron

Coupe med gelato på kola- och rosmarin samt sorbet på flamberat päron

Gör så här

1. Lägg de flamberade päronklyftorna i coupeglas.

2. Varva gelato, sorbet och kolasås på päronen. Garnera ev med en rosmarinkvist.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    0,04 g
  • Kolhydrater
    7,04 g
  • Protein
    0,08 g
  • Energi (kJ)
    128,6 kJ
  • Energi (kcal)
    30,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen