Cottage cheese à la Malta med äpple och rostade solroskärnor

Cottage cheese à la Malta med äpple och rostade solroskärnor

Gör så här

1. Vispa grädden fluffig med vaniljsockret. Rör ner citronsaften och vänd ner cottage cheese.

2. Tärna äpplena och blanda med citronskal, kanel och solroskärnor.

3. Lägg upp maltan i skålar. Toppa med äppelblandningen och ringla över honung.

Källa: Arla Guldko 2018/Mariebergsskolan

  • Fett
    8,39 g
  • Kolhydrater
    11,45 g
  • Protein
    6,11 g
  • Energi (kJ)
    613 kJ
  • Energi (kcal)
    147,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen