Cottage Cheese - och spenatfyllda rårakor

Cottage Cheese - och spenatfyllda rårakor

Gör så här

1. Blanda potatis med lök, spenat, mjöl och cottage cheese. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma plättar av potatisen och stek dem gyllenbruna i smör.
3. Koka vitkål i juice och socker ca 1 timme.
4. Tillsätt brytbönor i vitkålskoket de sista minuterna före servering, smaka av med salt och peppar.
5. Servera rårakorna med vitkålen och lingon på tallrik.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    6,27 g
  • Kolhydrater
    63,93 g
  • Protein
    16,6 g
  • Energi (kJ)
    1645,57 kJ
  • Energi (kcal)
    397,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen