Cornflakesfisk

Cornflakesfisk

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck eller formar
2. Blanda smör, ströbröd och flingor. Salta.
3. Fördela blandningen över fisken.
4. Tillaga i ugn, 175° ca 15 min.
5. Servera med kokt potatis och morötter.

Serveringsportion ca: fisk 130 g, potatis 120 g, morötter 40 g
Källa: Arla Köket förskola, nr 1 2006

  • Fett
    10,19 g
  • Kolhydrater
    31,32 g
  • Protein
    27,23 g
  • Energi (kJ)
    1401,56 kJ
  • Energi (kcal)
    336,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen