Coleslaw på spetskål

Coleslaw på spetskål

Gör så här

  1. Skala och riv morötterna grovt. Skiva spetskålen tunt. Lägg allt i en skål och salta lätt. Blanda in saltet ordentligt i kålen och morötterna. Låt stå ca 20 min. Krama ur vätskan och lägg över i en ny skål.

  2. Rör ner crème fraiche. Skär hälften av apelsinfiléerna i bitar och riv äpplena grovt. Blanda ner i salladen och smaka av med senap, salt och peppar.
  3. Toppa med resterande apelsinfiléer vid servering.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

     

  • Fett
    10,33 g
  • Kolhydrater
    9,41 g
  • Protein
    1,52 g
  • Energi (kJ)
    577,9 kJ
  • Energi (kcal)
    138,2 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen