Coleslaw med apelsin

Coleslaw med apelsin

Gör så här

1. Salta vitkålen och låt den dra över natten för att bli mjuk i både smak och konsistens.
2. Blanda med övriga ingredienser.

Serveringsportion ca: 100 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    4,13 g
  • Kolhydrater
    5,47 g
  • Protein
    4,46 g
  • Energi (kJ)
    332,53 kJ
  • Energi (kcal)
    79,82 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen