Classic

Classic

Gör så här

1. Rör socker, brunt farinsocker och smör luftigt i en blandare med en tillsatt vinge.

2. Blanda ner ägg och vaniljextrakt.

3. Sikta alla torra ingredienser och tillsätt dem, blanda tills degen är slät. Blanda till sist i hackad choklad och vatten och blanda till en homogen massa.

4. Baka ut till kakor à 90 g (rå deg). Strö över lite flingsalt och baka av i 160° ca 14 min.

Källa: Arla 100 år

  • Fett
    23,68 g
  • Kolhydrater
    58,57 g
  • Protein
    5,81 g
  • Energi (kJ)
    1974,68 kJ
  • Energi (kcal)
    474,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen