Citrusmarinerad couscous

Citrusmarinerad couscous

Gör så här

1. Koka upp buljong med saft från citrusfrukterna. Slå buljongen över couscousen och låt svalna.
2. Blanda samman olivolja, gurka, oliver, citrusskal, lök och krasse med couscousen. Salta och peppra.
3. Smaka av matyoghurt med salt och peppar. Klicka matyoghurten över couscousen.

Serveringsportion ca: couscous 150 g, yoghurt 30 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    11,61 g
  • Kolhydrater
    13,82 g
  • Protein
    2,35 g
  • Energi (kJ)
    716,19 kJ
  • Energi (kcal)
    171,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen