Citrusfromage

Citrusfromage

Gör så här

1. Blötlägg gelatinpulver i vattnet i ca 15 min.
2. Vispa ägg och socker poröst.
3. Värm gelatinpulvret till 40° och tillsätt apelsin- och citronjuice. Häll gelatinblandningen i en stråle i äggmassan under omrörning.
4. Vänd ner grädde och kvarg. Fördela i skålar, bleck eller portionsformar.
5. Låt stelna i kylen. Servera gärna med en apelsinsallad.

Serveringsportion ca: 125 g
Källa: Arla Köket Äldre 1:2006

  • Fett
    14,48 g
  • Kolhydrater
    19,61 g
  • Protein
    7,7 g
  • Energi (kJ)
    998,54 kJ
  • Energi (kcal)
    240,92 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen