Citruscouscous med grönsaker och myntayoghurt

Citruscouscous med grönsaker och myntayoghurt

Gör så här

1. Rör ihop ingredienserna till myntayoghurten och ställ kallt.
2. Koka upp buljong med smör. Fördela couscous på bleck och slå över buljongen. Lägg över lock och låt grynen svälla i ca 10 min.
3. Blanda ner kikärter, grönsaker, apelsin och juice. Krydda med salt och peppar. Värm under lock på 180° i ca 25 min.
4. Vänd ner persilja och ost vid servering. Toppa med solrosfrön.

Serveringsportion ca: Couscous 200 g, yoghurt 40 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2005

  • Fett
    15,91 g
  • Kolhydrater
    30,96 g
  • Protein
    11,68 g
  • Energi (kJ)
    1335,76 kJ
  • Energi (kcal)
    319,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen