Citrus, vilt och ingefära

Citrus, vilt och ingefära

Gör så här

1. Blanda kött, citron och ingefära. Låt marinera i kyl i minst 1 tim. Koka upp buljong. Tillsätt köttet med sin marinad, rotfrukter och potatis. Koka på svag värme tills köttet är klart. Smaka av med citronjuice, ingefära, gurkmeja, salt och peppar.
2. Blanda alla ingredienser till gurksalladen.

Serveringsportion: Gryta ca 400 g, gurksallad ca 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

  • Fett
    12,85 g
  • Kolhydrater
    41,93 g
  • Protein
    53,57 g
  • Energi (kJ)
    2136,91 kJ
  • Energi (kcal)
    511,11 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen