Citronrisotto med paprika- och bönsallad

Citronrisotto med paprika- och bönsallad

Gör så här

1. Koka upp buljong i en kastrull, håll varm.
2. Fräs lök och vitlök i smör och rör ner riset. Tillsätt den varma buljongen under ständig omrörning, lite i taget under hela koktiden, totalt 20 min. Tillsätt saft och skal av citron efter 15 min. Rör sist i smör och ost så att risotton blir krämig. Salta och peppra.
3. Fräs bönor, lök, ärtor och paprika i smör. Vänd i örter. Salta och peppra.
4. Servera risotton i botten på en djup tallrik med grönsakerna på toppen, garnera med ost.

Serveringsportion ca: Risotto 230 g, paprika- och bönsallad 120 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    13,21 g
  • Kolhydrater
    54,46 g
  • Protein
    12,16 g
  • Energi (kJ)
    1653,94 kJ
  • Energi (kcal)
    396,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen