Chorizo med bön och svampröra

Chorizo med bön och svampröra

Gör så här

1. Börja med att blanda ingredienserna till örtyoghurten. Ställ svalt.
2. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.
3. Fräs champinjoner, lök och chili i smör. Rör ner bönor, tomat, persilja och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
4. Stek korven och koka potatisen.
5. Servera korven med bön- och svampröra, örtyoghurt och kokt potatis.

Serveringsportion ca: Choritzo 100 g, svamp och bönröra 120 g, yoghurtsås 0,5 dl, kokt potatis 175 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    27,61 g
  • Kolhydrater
    49,12 g
  • Protein
    23,47 g
  • Energi (kJ)
    2398 kJ
  • Energi (kcal)
    566,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen