Choritzo med rostad auberginesallad

Choritzo med rostad auberginesallad

Gör så här

1. Dela auberginerna och paprikan på hälften (ta ur kärnorna). Rosta i ugnen vid 225°C tills skalen börjar bubbla.
2. Ta ut paprikan och fortsätt rosta auberginerna tills de börjar få färg i kanterna.
3. Skala auberginerna. Skär dem och paprikorna i bitar. Tillsätt sockerärtorna. 4. Blanda matyoghurt med currypasta och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt grönsakerna.
5. Råstekt potatisklyftorna i smör.
6. Snitta korven enkelt eller i rutor och stek dem i ugnen vid 175°C.

Serveringsportion ca: Korv 140 g, auberginesallad 130 g, potatisklyftor 100 g
Källa: Hetta och svalka

  • Fett
    27,95 g
  • Kolhydrater
    27,38 g
  • Protein
    17,95 g
  • Energi (kJ)
    1920,09 kJ
  • Energi (kcal)
    452,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen