Choladas gryta

Choladas gryta

Gör så här

1. Hetta upp oljan och rör i currypastan.
2. Tillsätt quorn, fond och mjölk, låt sjuda.
3. Vänd ned paprika, bambuskott och haricots verts.
4. Smaka av med salt och socker. Tillsätt crème fraiche.
5. Koka bulgur.
Servera grytan med bulgur. Garnera med basilika.

Recept: Cholada Adamsson, Restaurang Kristina, Sala Kommun
Källa: Kock i skolan 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    19,29 g
  • Kolhydrater
    44,51 g
  • Protein
    21 g
  • Energi (kJ)
    1880,7 kJ
  • Energi (kcal)
    448,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen