Chokladrutor med vispad grädde

Chokladrutor med vispad grädde

Gör så här

1. Smöra och sockra formar eller bleck.
2. Vispa ägg och socker poröst.
3. Tillsätt grädden. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt.
4. Fördela snabbt smeten i formar eller bleck.
5. Grädda i ugnen vid 200ºC ca 15 min.
6. Skär kakan i rutor.
7. Vispa grädde och servera till kakan.

Serveringsportion ca: Kaka 60 g, grädde 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

  • Fett
    35,36 g
  • Kolhydrater
    29,11 g
  • Protein
    4,68 g
  • Energi (kJ)
    1883,58 kJ
  • Energi (kcal)
    455,74 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen