Chokladmuffins med färskostfyllning

Chokladmuffins med färskostfyllning

Gör så här

1. Vispa socker och smör vitt och pösigt. Tillsätt ägg ett i taget.
2. Blanda mjöl, kakao och bakpulver. Vänd ner i äggvispet. Rör sist i filmjölk.
3. Rör ihop kvarg, ägg och vaniljsocker. Lägg i spritspåse.
4. Fördela chokladsmeten i stora muffinsformar och spritsa ner lite kvarg-fyllning i varje.
5. Grädda i ugn på 160°C i ca 25 min.

Serveringsportion ca: 70 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    11,22 g
  • Kolhydrater
    25,28 g
  • Protein
    4,71 g
  • Energi (kJ)
    937,08 kJ
  • Energi (kcal)
    224 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen