Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.
Print

Chokladmousse Arla pro

Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.

Chokladmousse Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.
Skapa några krämer och mousser som du kan utgå ifrån när du väljer smakbaser till tårtor, bakelser och desserter. Fruktmousser med yoghurt, kvarg och färskost har en fräsch syra och är härliga att jobba med. Vaniljkrämen är en bra grundkräm med textur som en créme brûlée. Den kan blandas med lättvispad grädde till en vaniljmousse. Chokladmoussen är en bra bas även i frusna desseret.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen