Chokladglass med päron

Chokladglass med päron

Gör så här

1. Smält choklad i vattenbad. Vispa ägg lätt och vispa ner den varma chokladen däri.
2. Vispa grädde lätt och vänd försiktigt ner i chokladblandningen. Häll upp i portionsformar och frys över natten.
3. Pudra över kakao och servera med päron.

Tips: Dekorera gärna med lite chokladsås. Låt gärna glassen tina 10–15 minuter innan servering, så framträder smakerna bättre.

Serveringsportion ca: Glass 110 g, päron 35 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    39,65 g
  • Kolhydrater
    18,56 g
  • Protein
    6,33 g
  • Energi (kJ)
    1878,5 kJ
  • Energi (kcal)
    455,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen