Chokladgelato med dadlar

Chokladgelato med dadlar

Gör så här

1. Smält chokladen i mikro.

2. Värm 1000 g av den bruna basen lätt och blanda i chokladen.

3. Mixa dadlar, mjölk och resterande brun bas. Blanda med chokladbasen.

4. Frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

5. Ringla chokladsås över gelaton och garnera med dadlar.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    31,1 g
  • Kolhydrater
    96,88 g
  • Protein
    10,71 g
  • Energi (kJ)
    3018,16 kJ
  • Energi (kcal)
    721,44 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen