Choklad- och lakritsfudge med flingsalt

Choklad- och lakritsfudge med flingsalt

Gör så här

1. Koka alla ingredienser utom chokladen till 115°. Ta från värmen och vispa ner chokladen. Häll genast upp i en 1,5 cm hög ram, låt stelna.

2. Skär 5x5 cm stora bitar och doppa i mörk choklad. Dekorera enligt eget tycke, men gärna med flingsalt.

Källa: Kalle Bengtsson Årets konditor 2017

  • Fett
    5,92 g
  • Kolhydrater
    20,27 g
  • Protein
    0,71 g
  • Energi (kJ)
    575,21 kJ
  • Energi (kcal)
    138,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen