Chocolate swirl cheesecake

Chocolate swirl cheesecake

Gör så här

1. Mixa kexen till smulor i mixer och häll i smält smör, mixa ihop.
2. Fyll kexmixen i en kakform med löstagbar botten och packa hårt mot botten.
3. Grädda digestivebotten i 175°C ca 10 minuter.
4. Vispa samman färskost, kvarg, socker och ägg.
5. Fyll smeten i formen och ringla smält mörk choklad i ett mönster.
6. Grädda kakan i 130°C varmluftsugn ca 30 minuter.
7. Låt svalna och kyl sedan till kylskåpskall.
8. Lossa från kakan från formen med hjälp av en liten kniv.

Serveringsportion ca: 154 g
Källa: Färsk nyhet

  • Fett
    37,65 g
  • Kolhydrater
    40,86 g
  • Protein
    10,62 g
  • Energi (kJ)
    2279,99 kJ
  • Energi (kcal)
    546,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen