Chilispätta med paprika- och bönpotatis

Chilispätta med paprika- och bönpotatis

Gör så här

1. Salta och peppra spättafiléerna, rulla till rulader och fördela i bleck.
2. Fräs paprika i smör och smaka av med cayennepeppar och sweet chilisås.
3. Tillsätt crème fraiche och låt puttra på svag värme några minuter.
4. Fördela paprikacrèmen över fisken och grädda i ugn vid 150°C ca 10 min.
5. Blanda potatis, bönor och persilja samt smaka av med salt och peppar.
6. Tillsätt buljong och värm i ugn vid 175°C ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.

Tips: Ett bleck chilispätta ca: 25 port à 200 g.

Serveringsportion ca: Chilispätta 200 g, paprika- och bönpotatis 230 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    8,91 g
  • Kolhydrater
    55,86 g
  • Protein
    34,02 g
  • Energi (kJ)
    1904,53 kJ
  • Energi (kcal)
    455,46 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen