Chilikyckling, pastasallad och pestokräm

Chilikyckling, pastasallad och pestokräm

Gör så här

1. Blanda samman alla ingredienser till marinaden.  
2. Stek kycklingfilén. Salta och peppra. Stek färdiga i ugn, 200° ca 20 min, till en innertemperatur på minst 70°. Värm marinaden och marinera filéerna över natten.
3. Skiva filéerna fint.
4. Koka pastan. Låt svalna. Blanda pastan med grönsaker, lök och ost.
5. Mixa parmesan, basilika, solroskärnor och vitlök.
6. Blanda ostmixen med crème fraiche. Tillsätt svartpeppar och smaka av med salt.
7. Lägg pestokrämen över pastasalladen.
Servera kycklingfiléerna kalla med pastasalladen.

Källa: Arla Guld Ko 2014

  • Fett
    18,81 g
  • Kolhydrater
    50,88 g
  • Protein
    31,45 g
  • Energi (kJ)
    2125,2 kJ
  • Energi (kcal)
    509,44 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen