Chili med limeyoghurt

Chili med limeyoghurt

Gör så här

1. Bryn köttfärs och lök i smör.
2. Tillsätt vitlök samt kryddor och låt fräsa några minuter.
3. Tillsätt krossade tomater och koka på svag värme ca 20 min.
4. Tillsätt paprika och bönor och smaka av med salt och peppar.
5. Blanda alla ingredienser till limeyoghurten.
6. Servera med tex vildrismix och bröd.

Serveringsportion ca: Chili 230 g, limeyoghurt 50 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    21,66 g
  • Kolhydrater
    13,94 g
  • Protein
    24,21 g
  • Energi (kJ)
    1471,14 kJ
  • Energi (kcal)
    348,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen