Chicken curry wraps

Chicken curry wraps

Gör så här

1. Blanda kyckling, päron, oliver och kvarg. Smaka av med curry, salt och peppar.
2. Fördela fyllningen på tunnbröd eller tortillas.
3. Rulla ihop och lägg på bleck. Strö över ost och gratinera i 200ºC ca 8-10 min.
4. Servera med en sallad.

Serveringsportion ca: Tunnbröd 2 st à 65 g, röra 180 g, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    20,01 g
  • Kolhydrater
    75,49 g
  • Protein
    36,13 g
  • Energi (kJ)
    2689,86 kJ
  • Energi (kcal)
    641,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen