Chicken chili soup

Chicken chili soup

Gör så här

1. Strimla kålen. Blanda samman sweet chilisås, soja, limesaft och ingefära. Häll dressingen över kålen.
2. Tillaga kycklingen enligt anvisning.
3. Värm soppan på spisen under omrörning. Fördela kålen i skålar och häll över soppan.
4. Toppa soppan med kyckling, riven kokos och koriander

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    13,27 g
  • Kolhydrater
    17,05 g
  • Protein
    20,56 g
  • Energi (kJ)
    852,17 kJ
  • Energi (kcal)
    270,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen