Cheddarostmaräng med sotad purjolök

Cheddarostmaräng med sotad purjolök

Gör så här

1. Skär osten i 2 x 2 mm bitar.

2. Vispa äggvitorna med 50 g socker luftigt. Tillsätt resterande socker och florsocker blandat med maizena, vispa till en hård maräng. Vänd ner ost och fänkålsfrön.

3. Spritsa maränger på plåtar med bakplåtspapper. Baka av i ugn på 150° ca 10 min. Sänk ugnsvärmen till 100° och grädda ytterligare ca 40 min. Ta ut och pudra med sotad purjolök.

  • Fett
    3,2 g
  • Kolhydrater
    21,34 g
  • Protein
    3,51 g
  • Energi (kJ)
    542,21 kJ
  • Energi (kcal)
    129,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen