Cheddarkakor

Cheddarkakor

Gör så här

1.Arbeta samman alla ingredienser till en deg i en matberedare.

2.Forma degen till rullar och pensla med uppvispat ägg. Rulla i vallmofrön och ställ i kyl ca 30 min.

3.Skär degen i 5 mm tjocka skivor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Baka i ugn på 180° ca 10 min tills kakorna är gyllene.

Källa: Coldlab 2015

  • Fett
    19,74 g
  • Kolhydrater
    15,87 g
  • Protein
    7,28 g
  • Energi (kJ)
    1126,7 kJ
  • Energi (kcal)
    272,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen