Cheddar- och broccolibakad lax med potatismos

Cheddar- och broccolibakad lax med potatismos

Gör så här

1. Lägg fisken på smorda bleck. Salta och peppra. Mixa ihop broccoli och ost i en matberedare och fördela på fisken. Baka i ugn på 150°C i ca 20 min.
2. Vispa potatis, mjölk och smör i en blandare till ett mos. Smaka av med salt.
3. Mixa smör och örter.
4. Servera laxen med potatismos och lite örtsmör. Garnera gärna med citron.

Serveringsportion ca: Lax 150 g, smör 10 g, potatismos 170 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

  • Fett
    33,62 g
  • Kolhydrater
    23,31 g
  • Protein
    30,65 g
  • Energi (kJ)
    2189,03 kJ
  • Energi (kcal)
    524,37 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen