Ceasarsallad light med kyckling

Ceasarsallad light med kyckling

Gör så här

1. Skär brödet i tärningar och lägg på bleck. Häll på olja och rosta i ugn, 225° i 5-10 min.
2. Koka äggen halvmjuka och hacka dem grovt.
3. Mixa sardeller, kapris och senap med hälften av cottage cheesen. Blanda ner ägghacket, ost och resterande cottage cheese. Smaka av med citronsaft och peppar.
4. Stek kycklingen i smör. Salta och peppra.
5. Lägg romansallad längs kanterna av en skål. Lägg på sallad, kyckling,
brödkrutonger och körsbärstomater. Toppa med caesarröran.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Lätta upp din matlagning

  • Fett
    18,34 g
  • Kolhydrater
    4,25 g
  • Protein
    51,34 g
  • Energi (kJ)
    1673,88 kJ
  • Energi (kcal)
    399,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen