Canneloni con spinaci

Canneloni con spinaci

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och spenat i smör. Krydda med salt, peppar och muskot.
2. Rör i mjöl och ställ av från värmen.
3. Blanda i kvarg och ost när spenaten svalnat något.
4. Fördela fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop.
5. Smörj en ugnssäker form och lägg ner cannellonin med skarven nedåt.
6. Häll över tomatsås och avsluta med at bre över gratängtäcket.
7. Grädda lasagnen i ugn, 175° ca 40 min.
8. Garnera gärna med oliver och färsk oregano.

Tips: Använder du fryst spenat är det bra att pressa ur vätskan först.

Serveringsportion ca: 380 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    16,81 g
  • Kolhydrater
    78,63 g
  • Protein
    24,51 g
  • Energi (kJ)
    2429,7 kJ
  • Energi (kcal)
    580,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen