Canneloni con salmone

Canneloni con salmone

Gör så här

1. Sautera spenat och rucola i smör. Låt svalna och häll bort ev vätska.
2. Blanda rucola och spenat med cottage cheese och ost. Smaka av med salt, peppar och muskot.
3. Fördela ostblandningen och lax på lasagneplattorna.
4. Rulla ihop och lägg i en smord form med skarven nedåt.
5. Rör ihop tomat- och ostsås. Häll såsen över cannellonin och toppa med mozzarella.
6. Grädda lasagnen i ugn, 175° ca 40 min.
7. Garnera med färsk timjan.

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    30 g
  • Kolhydrater
    76,73 g
  • Protein
    41,26 g
  • Energi (kJ)
    3192,01 kJ
  • Energi (kcal)
    764,17 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen