Cajungryta med nötkött och bönor

Cajungryta med nötkött och bönor

Gör så här

1. Blötlägg bönorna över natten. Koka dem enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Koka upp tomater och tillsätt kött, lök, tomatpuré, chilipeppar, kummin och kanel. Koka på svag värme tills köttet nästan är klart.
3. Tillsätt bönorna och koka tills köttet är klart. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda matyoghurt med sirap och ev lite salt. Kyl.
5. Toppa den kalla yoghurten på grytan vid serveringstillfället.

Serveringsportion ca: Gryta 170 g, yoghurt 50 g, ris 180 g
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

  • Fett
    7,36 g
  • Kolhydrater
    58,09 g
  • Protein
    29,88 g
  • Energi (kJ)
    1806,96 kJ
  • Energi (kcal)
    430,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen