Ett perfekt sätt att ta hand om lammets alla delar är att grilla och långkoka köttbenen i ugn. Ta till vara på den ljusa buljongen och låt den bli en förrätt ihop med Mexikos nationalsalsa pico de gallo och crème fraiche.
Print

Buljong på grillade lammben med crème fraiche och pico de gallo Arla pro

Ett perfekt sätt att ta hand om lammets alla delar är att grilla och långkoka köttbenen i ugn. Ta till vara på den ljusa buljongen och låt den bli en förrätt ihop med Mexikos nationalsalsa pico de gallo och crème fraiche.

Buljong på grillade lammben med crème fraiche och pico de gallo Ett perfekt sätt att ta hand om lammets alla delar är att grilla och långkoka köttbenen i ugn. Ta till vara på den ljusa buljongen och låt den bli en förrätt ihop med Mexikos nationalsalsa pico de gallo och crème fraiche.
Ett perfekt sätt att ta hand om lammets alla delar är att grilla och långkoka köttbenen i ugn. Ta till vara på den ljusa buljongen och låt den bli en förrätt ihop med Mexikos nationalsalsa pico de gallo och crème fraiche.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen