Brysselkålssallad med kikärtor och steklök

Brysselkålssallad med kikärtor och steklök

Gör så här

1. Ansa och dela brysselkålen på mitten.

2. Lägg brysselkål, kikärtor och steklök i bleck. Blanda med olja och salta.

3. Rosta i ugn på 180° ca 30 min. Servera salladen rumstempererad.

  • Fett
    0,26 g
  • Kolhydrater
    2,41 g
  • Protein
    1,6 g
  • Energi (kJ)
    95,22 kJ
  • Energi (kcal)
    22,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen