Brun bas

Brun bas

Gör så här

1. Häll mjölk i pastörisatorn. Sätt programmet på mycket hög pastörisering. Värm till 40°.

2. Blanda de torra igredienserna och häll i pastörisatorn. Värm till 45° och tillsätt grädden. Värm till 90°. Sänk temperaturen till 65° och tillsätt chokladen. Kyl ner till 4°.

3. Låt mogna i minst 4 tim, helst 12 tim i pastörisatorn.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    92,87 g
  • Kolhydrater
    271,76 g
  • Protein
    46,34 g
  • Energi (kJ)
    9000,42 kJ
  • Energi (kcal)
    2158,92 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen