Brownie med vaniljmousse

Brownie med vaniljmousse

Gör så här

1. Blanda smör, socker, kakaopulver och sirap med vingen i blandaren.
2. Vispa äggen poröst.
3. Blanda mjöl, hasselnötter, salt och vaniljsocker.
4. Blanda ihop allt efter förberedelser enligt ovan till browniesmeten.
5. Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 180º 15-20 min. Kakan ska vara lite kladdig.
6. Vispa alla ingredienserna till och med vaniljsocker poröst.
7. Vispa vaniljsåsen poröst och vänd ner i äggsmeten.
8. Smält gelatinet i vattenbad och vänd ner. Låt stå kallt ca 2 timmar.

Serveringsportion ca: Brownie 110 g, mousse 50 g
Källa: VIP-Boken

  • Fett
    27,71 g
  • Kolhydrater
    62,56 g
  • Protein
    8,12 g
  • Energi (kJ)
    2237,44 kJ
  • Energi (kcal)
    534,71 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen