Brödsallad med gurka, tomater och rödlök

Brödsallad med gurka, tomater och rödlök

Gör så här

1.Skär brödet i tärningar. Skala och kärna ur gurkan lätt. Skär gurkan, tomat och paprika i grova bitar.
2.Skiva rödlöken tunt och lägg i en bunke med riven vitlök. Slå på vinäger och olja, salta och peppra lätt.
3.Lägg ner grönsakerna och bröd i rödlöken, vänd runt och låt stå kallt ca 1 tim.
4.Smula osten över brödsalladen och servera.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

  • Fett
    31,76 g
  • Kolhydrater
    43,65 g
  • Protein
    18,36 g
  • Energi (kJ)
    2278,3 kJ
  • Energi (kcal)
    547,35 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen