Brödchips

Brödchips

Gör så här

1. Skiva kavring eller baguette tunt. Frys brödet innan så är det lättare att skära riktigt tunna skivor. Lägg skivorna på en plåt.
2. Smält smöret och pensla på brödskivorna. Strö på havssalt.
3. Rosta i ugn, 160° tills chipsen är krispiga.

Källa: Cold lab 2012

  • Fett
    4,19 g
  • Kolhydrater
    1,38 g
  • Protein
    0,17 g
  • Energi (kJ)
    181,22 kJ
  • Energi (kcal)
    43,19 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen