Broccoligratinerad fisk

Broccoligratinerad fisk

Gör så här

1. Fräs lök i smör. Tillsätt buljong och mjölk och låt koka några minuter.
Tillsätt broccolin och låt koka sönder en aning. Tillsätt färskost och smaka av med salt och peppar. Red av med majsstärkelse.
2. Lägg fisken i smorda bleck. Tillaga fisken i ugn, 200° ca 25 min, häll av spadet. Täck fisken med broccolisås och strö över ost. Gratinera i ugn, 200-225˚ ca 15 min.
3. Koka potatisen.
Servera fisken med kokt potatis.

Serveringsportion: ca 590 g
Källa: Arla Köket Fisk/Skolmat till 100


  • Fett
    23,85 g
  • Kolhydrater
    41,36 g
  • Protein
    39,73 g
  • Energi (kJ)
    2324,5 kJ
  • Energi (kcal)
    558,71 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen