Broccoli- och ädelostsoppa

Broccoli- och ädelostsoppa

Gör så här

1. Fräs lök i smör utan att den tar färg. Tillsätt potatis och palsternacka. Slå på vätskan och låt allt sjuda under lock tills grönsakerna är mjuka, 15-20 minuter. Mixa. Krydda med salt och peppar.
2. Smält ädelosten i den varma soppan. Avsluta med lite svartpepper från kvarn.
3. Toppa med broccoli och skinka vid servering. Garnera med färska örter eller mangoldskott.

Ps. Soppan är en bassoppa som kan varieras se även "Lax- och potatis chowder", "Grönsaksmingelsoppa" och "Potatis- och svampsoppa".

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Deli,Arlaköket nr 1,2001

  • Fett
    22,65 g
  • Kolhydrater
    26,03 g
  • Protein
    21,97 g
  • Energi (kJ)
    1654,5 kJ
  • Energi (kcal)
    397,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen