Brieostbollar med torkade oliver och frukt

Brieostbollar med torkade oliver och frukt

Gör så här

1.Torka oliverna i ugn, 120° ca 2 tim tills de är hårda. Låt svalna och grovhacka dem.

2.Rosta pinjenötterna och grovhacka dem.

3.Skär bort de vita kanterna på osten. Mixa osten till en kräm.

4.Rulla frukten eller bären i ostkrämen och därefter i de hackade oliverna och pinjenötterna.

Källa:Castello 2011& Castello 2015

  • Fett
    30,45 g
  • Kolhydrater
    14,38 g
  • Protein
    17,07 g
  • Energi (kJ)
    1686,39 kJ
  • Energi (kcal)
    406,14 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen