Bräserad vitkål i grönsaksbearnaise

Bräserad vitkål i grönsaksbearnaise

Gör så här

1. Koka rotfrukterna mjuka i buljong. Häll av och spara buljongen.
2. Mixa rotfrukterna till puré. Klicka i smöret under vispning.
3. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med persilja, dragon, cayennepeppar, salt och svartpeppar.
4. Koka vitkål och potatis mjuka i buljongen från rotfruktkoket.
5. Fräs svampen i smör.
6. Lägg upp kål och potatis, strö över svampen och klicka över bearnaise.

Serveringsportion ca: Grönsaksbearnaise 75 g, vitkålsblandning 280 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    12,86 g
  • Kolhydrater
    17,8 g
  • Protein
    4,02 g
  • Energi (kJ)
    895,1 kJ
  • Energi (kcal)
    215,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen