Bräckt oxbringa med pepparrotssmör

Bräckt oxbringa med pepparrotssmör

Gör så här

1. Koka potatis och passera den. Värm upp mjölk och smör. Mixa ost med smörmjölken i matberedare till en slät massa. Blanda med potatisen, salta och peppra efter smak.
2. Vispa smör luftigt i maskin, tillsätt pepparrot och persilja. Gör smörstavar i smörpapper och kyl dem. Skär upp vid servering.
3. Skiva oxbringa och bräck i stekbordet. Lägg upp i bleck och återvärm i lite av buljongen i ugn, 150° ca 15 min.
4. Servera med t ex inkokta rödbetor.

Serveringsportion: Oxbringa 125, puré 250 g, kryddsmör 25 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    30,52 g
  • Kolhydrater
    36,48 g
  • Protein
    26,91 g
  • Energi (kJ)
    2243,21 kJ
  • Energi (kcal)
    536,56 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen